BOLANDY

ENTERTAINMENT

Gastenboek

21 berichten op 3 pagina's
‘t Binnenhues Binnenhues
29-12-20 14:59:14
Hallo

Wat hebben wij genoten jullie optreden , en alles ook nog snel geregeld , Top
Het was luidkeels meezingen en gezellig dansen .
Wie weet tot een volgende keer
Bewoners ‘t Binnenhues
Carolien Luttikholt‎
20-09-20 09:54:58
Bolandy, wat hebben jullie Laarpoort vanmiddag weer een top middag bezorgt. Wat een genieten doen deze mensen, van jullie meeslepende muziek. En niet te vergeten jullie interactie met de mensen, top!!!
Karin Timmer
20-09-20 09:51:41
Vanmiddag hebben jullie bij ons in het verzorgingshuis Binnenrijk te Giesbeek opgetreden. Wat een gezellig feestje voor ons en de bewoners. De muziek was herkenbaar er werd volop meegezongen. bedankt voor de gezelligheid.
Evita de Jong
12-09-20 16:45:14
Beste Bolandy,
Vandaag jullie mogen welkom heten op Randerode, Zorggroep Apeldoorn op afdeling Beemte, en wat waren wij blij en enthousiast om jullie te ontvangen, we hadden zin in weer eens wat gezelligs! en dat is het geworden zelfs meer dan dat.
Prachtig huiskameroptreden met muziek wat herkenbaar was, en goed mee te zingen voor onze bewoners ( ook personeel). We zien jullie graag nog een keer terug, om nog een keer gezellig met elkaar te genieten.
TOP!
Groet, Afdeling Beemte.
Celeste Boekhorst
09-09-20 06:54:00
Namens de bewoners en medewerkers van de Kastanjehof: complimenten voor jullie optreden van afgelopen zaterdag! De medewerkers en bewoners gaven aan dat jullie een super leuke interactie hadden me het publiek en jullie repertoire was zo herkenbaar en goed. Een en al lof! Een aantal bewoners zeiden: “het beste optreden ooit!” Dat wilde ik jullie toch graag nog even laten weten. En de volgende keer als jullie op de Kastanjehof zijn, zorg ik dat er erbij ben!
Corine Lamers
23-06-20 19:00:54
Hallo Bolandy,
17 mei bestond Koningsland 25 jaar. Helaas door deze bizarre tijd kon het grote feest niet doorgaan. Wij wilden die dag niet zomaar voorbij laten gaan voor onze bewoners en dat is mede dankzij jullie helemaal goed gekomen. Wat een feest hebben jullie ervan gemaakt!!!! We genieten nu nog na!! Nogmaals super en dank jullie wel!!! Op naar een volgend feestje!!!

Groetjes Corine
Ilse Visser
15-04-20 12:41:16
Hallo Bolandy,
Bij deze nogmaals hartelijk dank voor de geweldige en gezellige middag die jullie ons vrijdag bezorgd hebben! ???
We hebben er allemaal erg van genoten en het heeft ons heel goed gedaan, even iets gezelligs om op te vrolijken in deze moeilijke bizarre tijd.
In de bijlage de foto van jullie met Bianca, ze vroeg mij om die naar jullie te sturen.
Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Veel plezier met muziek maken en gezondheid toegewenst!

Met vriendelijke groet,
Ilse Visser

Coördinerend ondersteuner

Zozijn
Danielle Busz
24-06-19 11:22:28
Wat hebben onze bewoners van Zorgverlening het Baken locatie Seewende in Nunspeet een geweldige middag gehad. Wat een toepasselijke nummers hebben jullie gespeeld/gezongen. Een aanrader. Heel erg bedankt en graag tot de volgende keer! Groetjes, Danielle
Jos van Wersch
25-04-19 17:03:24
Bolandy heeft een heel leuke uitvoering gegeven tijdens onze seniorenvereniging van de Oranjevereniging in Voorschoten. Ze waren heel fexibel en hun repetoire sloeg enorm aan. Vanaf moment 1werd er meegezongen en gewalst. Hartelijk dank!
Berlinda Stijntjes
14-04-19 17:39:16
Wat hebben we een geweldige middag gehad.
De bewoners van Maartenshof en de bewoners van st Elisabeth hebben genoten.
Wat een super middag.
Vooral voor de bewoners veel herkenning van de liedjes.
Een mooie herinnering.
Bedankt hiervoor.
Graag tot volgend jaar.
Gr van Ine en Berlinda
Tonen: 5  10   20